sunnuntai 18. kesäkuuta 2023

Ommel-tapahtuman ostoksia.

 

Kangastaivaassa.

Käydessäni ihastelemassa kankaita jotain tarttuu aina mukaan.  Jo myyntipöytien alkupäässä mielenkiintoni herätti orvokkikangas.  Palasin monta kertaa sen luokse ja aina se näytti yhtä kauniilta. Sitä oli saatavana pellavakuosia ja satiinia.  Valitsin jälkimmäisen, koska puhdas pellava rypistyy niin helposti.  Ostin orvokkikankaan mekkoa varten.

Orvokkikuvioista satiinia ja viskoosipellavaa.
 

Toiselta myyjältä ostin viskoosipellavaa, joka on väritykseltään isolla pensselillä sudittua.  Leikkasin jo kankaasta hameen, jonka ompelu on työn alla.  Mukaan lähti myös kaksi trikoota.  Toisessa on Punahilkan kuvia, toinen on kukkakuvioinen.

Trikoita.

Tarjolla oli myös tilkkuiluun sopivia kankaita.  Ostin mustapohjaista puuvillaa, jossa on matematiikan kaavoja (mihin koira karvoistansa pääsee!). Lisäksi Kaffe Fassettin kankaat ovat niin houkuttelevia, etten malttanut olla ostamatta, tällä kertaa nippu puna-violetti-paloja.

Uusia kuoseja tilkkuiluun.
 

Ullakan osastolta löytyi paljon pientä tarpeellista tavaraa.  Valitsin pehmeän sormustimen; jospa sitä oppisin käyttämään. Ostin myös lämpövanua, kovikelevyä, ohuita neuloja, saumojen mittarin ja kenkien (espadrillojen) pohjalliset. 

Pientä tarviketta.

Yhdellä myyntipöydällä oli paljon kauniita heijastinkuvia, jotka kiinnitetään silittämällä.  Ostin niitä valikoiman tietyllä summalla.  Kun vielä täydensin ostosvalikoimaani HobbyPointissa (pari silkkihuivia, savea ja kristallimuovia), luulen, että puuhastelutarvikkeita taas riittää.

Heijastinkuvia. 
Hyvää juhannusviikkoa!


4 kommenttia:

  1. Hienoa kun saa kaikenlaista tarpeellista samalla kertaa! Vaatekankaat näyttää kauniilta vesiväreillä maalatuilta. Enpä ihmettele yhtään ostoksiasi, hyvin olisivat tarttuneet minullekin mukaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En päässyt noista kankaista ostamatta ohi. Niistä tulee todella vesivärimaalaukset mieleen. Siskoni maalaa kukkakortteja vesiväreillä, siksi kangas tuntui omalta.

      Poista
  2. Hienot ostokset, kaikkea kaunista ja tarpeellista. Silityskuviot ovat kauniita. Harmi, kun ovat niin kaukana, olisi kiva muuten käydä tapahtumassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritin ostaa kohtuullisesti. Minullakin on Helsinkiin matkaa n.550 km. Siksi piti ehtiä niin moneen paikkaan.

      Poista