lauantai 3. joulukuuta 2022

Joulukortteja.

Taitettavia kortteja.

Tulipa monta kirjoitusvirhettä jo otsikkoon, ennen kuin onnistuin saamaan sanat oikein. Olenkohan liian väsynyt! Joka tapauksessa joulusiivoukset on pääpiirteittäin tehty ja samoin joulukortit. Löysin askarteluliikkeestä kankaan, jossa on pieniä jouluaiheisia kuvia. Silittelin ne kaksipuolisella liimaharsolla korttipohjiin kiinni ja valmista syntyi muiden töiden ohella. Saksan ja USA:n kortit vein jo postiin, samoin Saksan paketin. Muut kortit odottavat kirjuria. 

Yksiosaisia kortteja.

 Hyvää alkanutta joulukuuta.

6 kommenttia:

 1. Niin kauniita ja tunnelmallisia kortteja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tänä aamuna kirjoittelin kortit valmiiksi ja vielä piti askarrella 3 korttia lisää.

   Poista
 2. Mukavia jouluisia kuvia, hyvin käytetty kortteihin! Nämä kyllä ilahduttaa saajaa. Olet niin tehokas toimissasi että ihan hengästyttää täällä viime-hetken-suorittajan kotona. Tällä hetkellä olen kylläkin toipumassa astmayskästä niin että kunto on tavallista heikompi. Ehtii vielä toipua ennen joulua! Hyvää juhlan odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen joskus vuosia sitten tehnyt samalla systeemillä joulukortit. Ehkä oli erilainen kangas. Saattaa näyttää tehokkaalta, mutta salaisuus on vain siinä, että pyrin aloittamaan touhuja ajoissa, ettei tulisi kiire. Lisäksi olemme alkavalla viikolla kuusi päivää poissa kotoa eli lasten luona. Koetahan toipua astmayskästä, se vaatii lepoa. Hyvää joulunodotusta sinullekin!

   Poista
 3. Hienoja joulukortteja! Kivasti käytetty kankaan kuvioita.

  VastaaPoista