sunnuntai 24. joulukuuta 2023

Joululahjoja.


Tämäkin vuosi alkaa lähestyä loppuaan.  Takana on kiireisiä viikkoja, kun olen lupautunut leipomaan moneen paikkaan kahvileipiä.  Lahjat ovat tällä hetkellä paketissa, onneksi. 

Olkalaukkuja eri kuoseista.

Suvun nuorille naisille ompelin pienet olkalaukut, joissa on monta vetoketjullista lokeroa sivussa.  Onneksi vetoketjuja on riittävästi varastossa.  Yritin miettiä jokaiselle sellaisen värin, joka parhaiten sopisi saajan värimaailmaan.

Merinovillaa ja silkki-villaa.

Trikookuosia yöasuun.

Lapsenlapset ovat tietysti lähellä sydäntä ja heille ompelen kyllä mielelläni.  Pikkuprinsessalle valmistui mekko ja myssy merinovillaneuloksen jämistä.  Neuloin myös sukat villa-silkkilangan lopusta.  Hän saa myös fleecestä ommellun myssyn ja rukkaset.  Toiveena oli myös merinovillainen kypärämyssy.  Myös yöpuku valmistui nopeasti saumurilla.  

Pää ja kädet pysyvät lämpiminä.

5-vuotiaalle ompelin yöpuvun.  Yläosa on mukavaa kissa-trikoota, jonka löysin kesällä Lappeenrannasta.  Siellä on kiva kangaskauppa.

Pojalle kissaunia.

Tarvitseeko joku avainkukkaroa?  Niitä valmistui sarjatyönä pienille ja vähän isommillekin.

Avainkukkaroita.

Niin, pojan porukalla on myös koira.  Pitihän minun muistaa myös koiruliiniakin, joka viime sunnuntaina oli napannut näyttelyssä kolme ruusuketta. Koira saa oman alusmaton.

Koiralle oma matto.

Oikein mukavaa joulua kaikille!




4 kommenttia:

  1. olet kyllä ollut super ahkera! Kauniita vaatteita ja pikkulaukkuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Lahjat olen ommellut/neulonut pitkin vuotta, en siis viime tipassa joulukuun alussa. Nyt pitää laittaa aivonystyrät liikkeelle, mitä antaisin lahjaksi ensi jouluna.

      Poista
  2. Mukavia lahjoja! Jokaiselle tarpeeseen, koiraa myöten. Kauniisti ajateltu.

    VastaaPoista