maanantai 18. heinäkuuta 2022

Seinäjoella.

 

Tyyni Seinäjoki.


Parin vuoden tauon jälkeen Seinäjoella järjestettiin taas Tangomarkkinat.  Matkasimme sinne hiljattain hankitulla matkailuautolla, joten majoittuminen oli helppoa.  Tapahtuma on kutistunut ihan kummallisilla perusteilla. Ymmärrän kyllä, että Seinäjoki on joutunut maksamaan osan tapahtuman kuluista, mutta kyllä sellainen ihmismäärä jättää paikkakunnalle myös rahaa ja pitää yrityksiä toiminnassa.  Yhtenä perusteena paikallinen lehti kirjoitti, että viime vuosina ei ole saatu suuria tähtiä!  Eipä ole kirjoittaja seurannut ko. alaa; mihin unohtuivat Kyösti Mäki-Mattila, Teemu Roivainen, Maria Tyyster jne. 

 

Areenan suuri lava mykistää aina katsojan.

Ohjelmisto oli myös supistunut.  Aikaisemmin ehdokkaat ovat esiintyneet lavalla ja tulleet sitten yleisön joukkoon juttelemaan ja kortteja jakamaan.  Missäpä muuten näkisi parhaiten, miten esiintyjä saa kontaktin yleisöön.  Nyt heidät näki vain Areenen suurella lavalla.

Hanna Hirvonen.

Kävimme toki tanssimassa Satumaa-lavalla ja istuimme katsomassa finaalin, jossa oli turhan monta 4 minuutin mainoskatkoa.  Loppurutistukseen osallistui neljä laulajaa, jotka suorittivat kolme kierrosta.  Ensin he lauloivat tangon, seuraavaksi iskelmän ja viimeiseksi kappaleen, joka oli sovitettu tangoksi.

Hanna Hirvonen on osallistunut jo useita kertoja kisaan ja lauloi kyllä varmasti ja puhtaasti mm. Missä muruseni on.  Kuitenkin myös oma suosikkini Heta Halonen eläytyi kappaleisiin voimakkaasti ja vei voiton.  Sulle silmäni annan, Rakkauslaulu ja Polte sisälsivät tosi voimakkaan, dramaattisen ja herkän tunnelatauksen, joka ei jättänyt kuulijoita kylmäksi.

 

Heta Halonen.

Lauri Ketonen uskalsi ottaa koko lavan käyttöön kappaleessa Elämän nälkä, mutta taidokas show ei ehkä sovi tangokuninkaalle.  Miesten sarjan parhaaksi selvisi tyyni ja rauhallinen Keijo Hietikko kappaleilla Täysi kuu, Kaksi vanhaa puuta ja Vaiettu rakkaus.  Tällä kertaa tuomarit ja yleisö valitsivat yksimielisesti oikeat kuninkaalliset.

  

Keijo Hietikko.

Lauri Ketonen.


Tangokuningas ja tangokuningatar vuosimallia 2022.

Juontajat, finalistit ja palkintojen jako.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti