keskiviikko 30. joulukuuta 2020

Joulupukin tuomisia.

 

Paneelikankaita

Kyllä joulupukin pikkuapulaiset eli pikkutontut ovat olleet kuulolla, koska paketeista paljastui niin paljon tilkkuiluun liittyviä lahjoja. Meillä oli oikeastaan kaksi jouluaattoa, sillä vietimme ensimmäisen oikeana aattona kahdestaan ja availimme hitaasti ja hartaasti siihen mennessä kuusen alle ilmestyneet paketit.  Toinen jouluaatto oli sitten Tapaninpäivän iltana, jolloin kaksi nuorinta lastamme saapuivat kavereineen.  Saksan paketista paljastui tilkkukirja Schätze aus der Restekiste 1 (Aarteita jämäarkusta), joka on ollut Saksassa niin suosittu, että käytetyistä kirjoista on maksettu isoja summia.  Nyt siitä oli otettu uusintapainos.  Kirja on täynnä tosi mielenkiintoisia töitä, joita tekisi mieli kokeilla vaikka heti.  Kirjan tekijä Eli Thomae on Saksassa tunnettu ja arvostettu tilkkuilija, joka järjestää tilkkukusseja myös ulkomailla.

Uusia malleja.
Uusia malleja.

Poikani oli etsinyt minulle tyttökaverinsa kanssa amerikkalaisen tilkkulehden, Love of Quilting.  Siitä löytyy monentasoisia töitä ja myös vinkkejä tekemiseen.

Pelargonia-kankaita.

Mieheni kirjoitti joulupukille Katrin tilkkukaupan välityksellä listan kivoista kankaista, joista yläkuvassa on kolme paneelikangasta: vanha ompelukone on viehättävä, samoin orvokit ja daaliat.  Ihastuin myös viiden kankaan Pelargoniat-lajitelmaan.  Kuvien taustakangas on Kultaiset merkit -kangas.

Valkoima kankaita.


Orvokit, Paljon kukkia, pinkit neilikat ja Värikkäät napit -kankaat löytyivät paketista. Ruskehtava kangas on kaupanpäällinen.  Nyt kankaat on kutistettu ja odottavat ompelijaa.  

Antoisaa tilkkuvuotta!

2 kommenttia:

  1. Ihania lahjoja olet saanut! Todellakin joulupukki on kuunnellut mitä tarvitset:) Hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä noita lahjoja katsellessa suupielet kääntyvät ylös itsekseen. Hyvää uutta vuotta myös sinulle!

      Poista