keskiviikko 30. tammikuuta 2019

Joulukalenteripalkintoja.

Palkintoja arvauksista.

Joulukuussa minulla oli ilo osallistua Marlen joulukalenterin arvauskisaan. Voi ihmettä: onnistuin arvaamaan neljän (vai oliko niitä viisi!) lokeron tarvikkeet!  Täytyy sanoa, että kisailu oli hauskaa ja samalla ihmettelin Marlen ahkeruutta.  Kun tekee 24 postausta peräkkäisinä päivinä, se vaatii aikaa. Meidän lukijoiden on sitten helppo nauttia mukavista tarinoista. 

Kehyskukkaro on kaunis päältä ja sisältä.
 Tällä viikolla posti toi mielenkiintoisen paketin, jonka sisältö oli tosi kaunis.  Ruusukukkaron paper piecing -ruusussa värit liukuvat kauniisti toisikseen, toisen puolen kankaassa toistuvat violetti ja vihreä valkoisella pohjalla sekä vuorikankaassa samat värit kertautuvat.  Isompi pussukka on tehty niin mielenkiintoisesta kankaasta, että siinä olevia tekstejä oikein pysähtyy tutkimaan . Pienempi pussukka johdattaa minut ihmettelemään jänöpupun jälkiä metsään.  Molemmat pussukat ovat taitavasti ommeluja ja vuoritettuja.  Suunkin sain vielä makeaksi.  Taidan säästää suklaan hiihtotakin taskuun. Mieheni tuumi, että sielläkin näkyy olevan yksi väkertäjä, mikä tarkoittaa kiitosta ja kunnioitusta käsityöntekijöitä kohtaan. Lämpimät kiitokset palkinnoista!
 
Tyylikäs pussukka.

12 kommenttia:

  1. Kivan palkinnon sait sinäkin!!:)

    VastaaPoista
  2. Kiva, että oli mieluisat ja perille tuli. Sinun paketti oli ainoa, joka ei mennyt l'pi postin "postikluukku-testistä" ja lähti pakettina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vielä kerran. Minulla on harvoin muiden valmistamia käsitöitä, joten tuntuu siltä kuin joulupukki olisi ollut käymässä.

      Poista
  3. Onneksi olkoon, kivat palkinnot.

    VastaaPoista
  4. Oletpa arvaillut hyvin! Kivat palkinnot.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Kiva ihastella taitavan tekijän valmistamia töitä.

      Poista
  5. Onneksi olkoon, hienosti osuit arvausten kanssa! Ja niin ihania palkintoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Lokeroiden koko antoi vinkin siitä, että mistään suurista ompelutarvikkeista ei voinut olla kyse.

      Poista