sunnuntai 26. elokuuta 2018

Rautalangasta väännettyjä.

Piilokuva: etsi kaksi rautalankaveistosta!

Rautalanka- ja katiskaverkkoveistokset ovat aina kiehtoneet minua, mutta niiden valmistaminen vammaisilla käsillä aina mietityttää.  No, pinterestissä olen nähnyt useita kertoja vanhan kastelukannun, johon on laitettu valumaan vettä langoista ja helmistä.  Kesämökillä minulla oli valmiina rikkonainen kannu, johon pujottelin koruvaijeria vesiputoukseksi.  Vesipisarahelmet kiinnitin pienillä kiinnityshelmillä.  Kaikki jämähelmet kelpasivat.  Nyt kannu koristaa autotallia.
    
Kastelukannu ja helmivesi.

Mielikuvissani olen nähnyt rautalangasta väännetyn jättiläismäisen sudenkorennon leijailevan ilmassa.  Kiepautin rungon pehmeästä rautalangasta ja pingotin siipiin katiskaverkkoa.  Koristelin siivet paljeteilla ja vartalon helmillä ja kimaltavalla kukkalangalla (ostettu joskus Ideestä Saksasta).  Sudenkorento pääsi myös autotallin koristeeksi orvokkiamppelin toiselle puolelle.
   
Sudenkorennon leijumista.

Ennen kuin kesä loppuu, piti vielä ommella yksi hame.  Vastalaskokset ympäriinsä, sivusaumoissa taskut.  Kangas oli hankittu Lähetyksen kirpputorilta hintaan 1,50 euroa. Kierrätystä siis.
   
Hame kierrätyskankaasta.

Kynttilän valoa pimeneviin iltoihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti