keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Tanssia ja rikkaruohoja

Eilen radiossa kerrottiin, että mansikat ja perunat kaipaisivat aurinkoa. No, niinpä minäkin kaipaisin. Vaatehuoneen laatikko, johon olen pakannut pitkähihaiset puserot, alkaa vähitellen vajua, koska käyn etsimässä sieltä lämmintä vaatetta. Kesäpuserot saavat olla siisteissä pinoissa komerossa, koska niissä ei tarkene.

Viikonvaihteessa kävimme taas lavatansseissa. Musiikista vastasi lempiorkesterini eli Pekka Niskan pojat. Joukossa oli myös soittajatyttö. PNP soittaa hyviä settejä ja monipuolisesti (vakioita ja lattareita), lisäksi taustalla näkyy, mikä tanssilaji on tulossa seuraavaksi eli voi miettiä, mitä jaksaa tanssia. Välistä on mukava istahtaa ja katsella muiden tanssimista. Aina sieltä voi napata uuden lattarikuvion, jota sitten harjoitellaan kotona.

Eilen raivasin pois rikkaruohoja kasvimaalta. Salaatinlehdet alkavat olla syötävänkokoisia. Kyllä aurinko auttaisi kuivattamaan rikkaruohoja, nyt tuntuu, että ne intoutuvat vain kasvamaan. Avomaan kurkun taimet paleltuivat, vaikka olen peitellyt ne yöksi. Täytyy harkita, ostanko uudet taimet tilalle. Optimistisesti olen varma, että lämmintäkin vielä saadaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti