keskiviikko 19. lokakuuta 2022

Tuulivoimaa.

Tuulivoimaa tilkuista.


Tällä hetkellä kehotetaan säästämään sähköä ja siirtymään vihreään energiaan.  Ei tämä viimeisin peitto ehkä tee kumpaakaan, vaikka nimestä voisi niin päätellä.  Satuin vain ompelemaan paljon pikakolmioita ja kasaamaan niistä tuulimyllyjä.  Itseasiassa tuulimyllyjä on vain kolme väriyhdistelmää, kaksi violettia ja yksi sininen.  Pinta syntyi tosi nopeasti.

Tuulivoimaa-peitto. 

Taustakangas on peräisin kirpputorilta ja se on Finnlaysonin vaaleansininen verho.  Pituutta sain riittävästi jatkamalla sitä lakanakankaalla.  Välissä on 80 gramman vanulevy.  Tikkasin pelkkää aaltotikkausta ja leikkasin reunakantit tummansinisestä kankaasta. 

Taustalla kierrätyskangasta.

Syksy on kylmenemässä, mutta ulkotöitä olen saanut valmiiksi: kukkaruukut olen tyhjentänyt ja pessyt sekä käynyt keräämässä mukavasti suppilovahveroita.  Haravointia vähensin ajamalla ruohonleikkurilla nurmikot, jolloin myös puiden lehdet pilkkoutuivat pieniksi ja uppoavat maahan.

6 kommenttia:

 1. Kivan peiton olet taas tehnyt:)

  VastaaPoista
 2. Mukavasti tuulimyllyjä! Hyvin nämä lämmittää jos talvella tulee sähkökatkoja! Minä olen haravoinut, kauniissa auringonpaisteessa se on ihan mukavaa puuhaa. Loput voi ajaa ruohonleikkurilla kun tässä varmaan saa vielä sitäkin tehdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, voi mennä peiton alle lämmittelemään. Haravointia vielä riittää. Onneksi ei ole sadetta luvassa.

   Poista
 3. Kauniita myllyjä ja tykkään väreistä. T. Saija

  VastaaPoista