sunnuntai 12. tammikuuta 2020

Willem-Alexander eli Wille.Wille-nalle.

Hei!  Minä olen Wille eli nalle, jonka emäntäni ompeli kaapin kätköistä löytyneestä keinoturkiksesta.  Minulla on liikkuvat raajat ja pää, sillä niihin on ostettu nivelmekanismit  sekä nenä ja silmät Hollannista s'hertogenbosch-nimisestä kaupungista, missä emäntäni kävi pienoismaailma- ja lelutapahtumassa.  Ohjeet mekanismien kiinnittämiseen löytyivät kirjasta nimeltään Nalleverstas.  Kyllä mekanismien kiinnittämiseen tarvittiin myös isäntäni työkaluja ja näppäryyttä, mutta saivatpas he minut kasatuksi.  
  
Jorilta lainattu myssy.
Nimeni olen saanut Hollannin kuninkaan Willem-Alexanderin mukaan, suomalaisittain siis Wille.
Perheessä on ennestään nalle nimeltään Jori, jonka perheen tytär sai amerikkalaiselta pikkuserkulta lahjaksi, kun USA:ta hallitsi Georg Bush.  Sain kuvauksiin lainata Jorin hattua.  Onko tyylikäs?
   
Ryhdynkö jalkapalloilijaksi!
Eilen emäntäni ompeli minulle vaatteet. Kylläpä ne valmistuivat nopsaan.  Ne ovatkin tarpeellisia, vaikka ulkona onkin lämpöasteita.
  
Osaan ratsastaa olkipukilla.

Hyviä pulkkamäkiä kaikille toivottelee Wille.

8 kommenttia:

 1. Voi miten ihana Nalle-Wille. Ja niin hienot vaatteetkin, ettei kylmä tule. Tykkään niin näistä nalleista ja onhan niitä syntynytkin täällä Vekkilän tehtaassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Olen aina katsellut ihaillen noita Vekkilän nalleja. Kuinkahan monta niitä onkaan syntynyt siellä pajassa! Vaatteet kaipaisivat viimeistelyä, mutta Wille ei ole niistä valittanut.

   Poista
 2. Oo, vasta löysin blogiisi, mutta täällähän on vaikka mitä! Kiitos, kun jaksat nähdä vaivaa vielä omleun lisäksi!
  Tanja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, jos olet tykännyt aivojeni ajatuksista. Pyrin kirjoittamaan n. kahden viikon välein. Joskus siinä ajassa on paljon tapahtumia, joskus hyvin vähän, ainakaan sellaista, mistä voisin kirjoittaa.

   Poista
 3. Wille on oikein soma ja toimelias! Jalkapalloilija-ainesta saattaa olla!

  VastaaPoista