keskiviikko 22. marraskuuta 2017

Tampereella messuilla.

Messuostoksia.

Edellisestä käynnistäni Tampereella kädentaitomessuilla oli vierähtänyt lähes 10 vuotta.  Tuotevalikoima oli kokenut osittain muodonmuutoksen.  Edellisestä kerrasta oli jäänyt mieleeni runsas lasikoristeiden valikoima, mikä ei näköjään ole tämän hetken trendi.  Erilaisia käsityölankoja oli tarjolla joka makuun, mutta nyt monessa kojussa oli esillä mitä kauneimpia ja hauskimpia trikoita.  Mukaan tarttui kolme trikookääryä ja niiden seuraksi tilkkutyökankaita sekä yksi japanilainen kangaspala.   Ostin myös kiitävää nauhaa korujen tekoon sekä heijastinnauhaa.  Huomasin valmiin tuotteen eli heijastinnauhasta oli ommeltu tarranauhalla kiinnitettävä "putki".  Surautin jo yhden ja laitoin sen laukun kahvaan, josta riippuvat heijastimet tippuvat niin helposti.
Ullakan osastolta muistin ostaa imukupeilla kiinnitettävän kahvan tilkkuviivaimeen.
    
Nauhaa ja heijastinnauhaa.

Heijastin kassin kahvaan.
Vanhasta varastosta löytyy korutarvikkeita.  Niistä kehittelin kaulakorun ja korvakorut.  Nuo kukan malliset helmet ovat kiehtoneet minua kauan.
    
Korusetti.

Allergiarintamalla on menossa siedätyshoito.  En olisi uskonut, että sellaista voi tehdä silmälaseilla, mutta ihotautilääkäri antoi ohjeet ja lääkkeet.  Näillä kuureilla mennään loppuvuosi.  Jospa sitten saisin voimakkuuksilta oikeat lasit käyttöön.
    
Silmälasit odottavat käyttäjää.

 Kiitos kommenteista!

6 kommenttia:

  1. Varsin kohtuulliset ostokset. Tuollainen viivoittimen kahva olisi kiva. Tampereen messuille en jaksanut lähteä, vaikka harmittaa kun kaikki muut puhuvat siitä enkä ole eläissäni käynyt noilla messuilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viivottimen kahva on vielä kokeilematta, mutta olen kuullut siitä kehuja. Messuille kannattaa mennä perjantaina tai sunnuntaina, vähemmän ruuhkaa.

      Poista
  2. Hyviä messuostoksia olet tehnyt, ja kaikki tietysti välttämättömiä! Silmälaseilla siedättäminen... hmm, mielenkiintoista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, aika tavaran kaupihtoo, sanotaan meillä päin. Tuosta siedätyshoidosta en ole itsekään vakuuttunut, koska ennätin pitää uusia laseja melkein kaksi kuukautta, ennen kuin tajusin, että ihottuma aiheutuu niistä. Enkö jo siedättynyt sinä aikana?

      Poista
  3. Mukavia ostoksia teit messuilla! Kiitos heijastinvinkistä! Monta kertaa on laukusta irronnut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, nyt vain ompelemaan heijastimia. Ajattelin ommella niitä pukinkonttiin.

      Poista