torstai 7. syyskuuta 2017

Tilkkublokkien asettelua.Jaakobin tikapuut 1.

Olen asetellut kesän aikana ompelemiani tilkkublokkeja monella eri tavalla.  Kiitos parista ohjeesta Jaakobin tikapuille.  Kokeiltuani kahta versiota ( siksak-kuvio ja keskusornamentti) huomasin kolmannenkin mahdollisuuden eli tilkkujen asettelun diagonaalisesti.   En ole vielä päässyt itseni kanssa yksimielisyyteen, millainen lopputulos syntyy.
   
Jaakobin tikapuut 2.

Jaakobin tikapuut 3.

Italiankielisestä La mia Moda -lehdestä piirsin kaavan, jolla ompelin gollegepusakan jumpalle.  Ompelin eteen vetoketjun, koska pusakan  saa joogassakin helpommin pois päältä.  Gollegetrikoo oli marinoitunut ties miten kauan kaapissa.  Se on ostettu Rokserin myymälästä ja on tosi napakkaa (eikä ole edes viimeinen!!)  Ei niissä ole onneksi viimeistä käyttöpäivää.  Piirrettyäni kaavan ajattelin, että sitä täytyy pienentää, kunnes muistin, että italialaiset kaavakoot eivät vastaa meidän kokoja. Onnekseni olin piirtänyt itselleni sopivan koon. 
     
...ja minun versio.

Lehden malli...

                  

 
Karvarouskuja.
    Miksi aina sanotaan, että syntyy kuin sieniä sateella?  Sadetta on kyllä riittänyt, mutta sieniä ei ole ilmestynyt runsaasti.  Toki sienikoppa on täyttynyt useita kertoja.  Eilen keräsin karvarouskuja.  Niistä saa maukkaan sienisalaatin.
    
Kiitokset kommenteista!  Hyvää alkanutta syyskuuta.

11 kommenttia:

 1. Mukava nähdä mihin sommitelmaan päädyt. Minä valitsin jo mieleiseni;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen itsekin tietäväni, mutta mieli voi vielä muuttua.

   Poista
 2. Löysitpä kivat asetteluvaihtoehdot blokeille. Taisin löytää oman suosikkini ja jään jännittyneenä odottamaan päätöstäsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieheni sanoikin, että pitäisikö kysyä blogin lukijoilta, minkä valitsen.

   Poista
 3. Kaikki vaihtoehdot ovat kivan näköisiä ja löysin jo niistä oman suosikkini, joten hauska nähdä mihin sinä olet päätynyt:) Kiva gollegepusakka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt herää mielenkiinto siitä, minkä lukijat ovat valinneet.

   Poista
 4. Eka on minun suosikki. Mutta kivoja kaikki. Tuo punanen tunika vetoketjulla on upea. Mistä löysit kaavat? Olen etsinyt joka paikasta, en löydä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunikan kaavan piirsin La mia Moda -lehdestä, joka on ilmestynyt 6.4.2017. Lehti on italiankielinen, mutta sama löytyy varmaan saksankielisenäkin.

   Poista
 5. Voi, miten ihanat värit ja kivoja asetelmavaihtoehtoja. Tiedän kyllä, miten itse tekisin, jään odottelemaan sinun ratkaisuasi, tiedä vaikka keksit vielä jotain uutta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ahaa, olisipa kiva, jos joku esittäisi vielä uusia ratkaisuja.

   Poista