keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Joulukortteja.


Punaisia joulukortteja.

Koska postin lakko loppui, annoin itselleni luvan värkkäillä joulukortteja. Niitä valmistui 45 kappaletta. En kuvannut kaikkia, vaikka kahta samanlaista en tehnyt. Minun tarvitsi ostaa vain korttipohjat, muita tarvikkeita löytyi kaapista. Nyt niitä voisi jo pikkuhiljaa ruveta kirjoittamaan.
 
Vihreitä joulukortteja.

Yksiosaisia kortteja.

Kaksiosaisia kortteja joululauluineen.

Itsenäisyyspäivä vierähti sukukirjan tekemisen parissa. Mieheni skannasi kuvia, jotka minä pengoin selaamalla läpi noin 25 omaa, pari äitini ja kaksi tädin valokuva-albumia läpi. Siitä huolimatta kaikkien sukulaisten kuvia ei löytynyt. Lisäksi kävin huolellisesti läpi kaikki syntymä- ja kuolinajat. Toivon, että yhtään virhettä ei jäänyt. Kirjat saimme tänään painosta kotiin.

Sukukirjan kansi puhuu puolestaan.

2 kommenttia:

 1. Kyllä sinäkin olet ison läjän tehnyt kauniita kortteja. Itsetehdyt ovat vaan niin kauniita ja mukava saada.
  Tuo sukukirja on kyllä ihana! Vielä kuvien ja päivämäärien kanssa. Suunnitteilla on tehdä lapsenlapsille pienimuotoinen kirja ihan lähisuvusta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sukukirja on nyt jaettu osin postissa, osin henkilökohtaisesti. Parilta henkilöltä on tullut kiitos lahjasta. Kirja on toki suppea eli vuodesta 1886 lähtien, aikaisemmassa kirjassa ovat vanhemmat henkilöt. Kirja poikkeaa näkemistäni kirjoista siinä, että olen kirjoitellut asiatietojen väliin tarinoita ja kuvat ovat aina henkilöstä kertovan tekstin vieressä. Minulle historia on aina ihmisten historiaa.

   Poista